Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

(9η ΕΚΔΗΛΩΣΗ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ" ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

(9η ΕΚΔΗΛΩΣΗ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ" ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ




Στις 13 Οκτωβρίου 2009 ημέρα απελευθέρωσης των Γρεβενών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης δύο βιβλίων του γράφοντος και του περιοδικού του πολιτιστικού συλλόγου Εξάρχου, στο Αναγνωστήριο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Γρεβενών. Ήταν μία διοργάνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοικήσεως Γρεβενών, του Δήμου Βεντζίου και της Δημόσιας βιβλιοθήκης Γρεβενών.
Ομιλητές ήταν οι: Σίμος Ζαγκανίκας διευθυντής της Δημόσιας βιβλιοθήκης, Ευάγγελος Ντάγκας σχολικός σύμβουλος ε.τ , Απόστολος Παπαδημητρίου μηχανικός συγγραφέας και ο γράφων.
Παραβρεθέντες: Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντινομάρχης Γρεβενών κ. Δημήτριος Παλέγκας, ο δήμαρχος Βεντζίου κ. Δημήτριος Αγνάντος, ο πολιτευτής Τιμολέων Κοψαχείλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βεντζίου κ. Δημήτριος Γκάνης, η δημοτική σύμβουλος Κούλα Σταυροπούλου, ο σχολικός σύμβουλος ε.τ. και συγγραφέας Βασίλειος Αναστασιάδης, ο χοροδιδάσκαλος του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης κ. Μπουκάλης Δημήτριος, ο γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Εξάρχου Δημήτριος Αποστόλου ακόμη και πολλοί Γρεβενιώτες τους οποίους και ευχαριστώ.


Μήνυμα βουλευτή: Ο βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Χαντάβας Αθανάσιος μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα και τον οποίο ευχαριστώ. «Η σημερινή βραδιά αναδεικνύει τον πολιτισμό στο Νομό μας και φέρνει στο προσκήνιο την επιβράβευση της συλλογικής, αλλά και της προσωπικής προσπάθειας. Δυστυχώς, δεν μου δίνεται η ευκαιρία να παρίσταμαι, λόγω της ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Είναι μια βραδιά που ανήκει στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Εξάρχου Γρεβενών ¨Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ¨, αλλά και προσωπικά στον Βασίλη Αποστόλου, ο οποίος είναι άξιος συγχαρητηρίων για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει για την ανάδειξη των σημαντικών ιστορικών γεγονότων του τόπου μας. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των φορέων του Νομού μας και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σε όλους τους Συλλόγους και Φορείς που παράγουν πολιτισμό στο Νομό Γρεβενών.
Θανάσης Χαντάβας Βουλευτής Νομού Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου