Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

3. ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ 6-2-2010






3. ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ


Γράφει ο Βασίλης Αποστόλου γραμματέας συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 στο κέντρο “Κοσμοκίνηση” Κοζάνης. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2009 που διαμένουν στο Ν.Κοζάνης και έλκουν την καταγωγή από τα Γρεβενά. Οι βραβευθέντες σπουδαστές ήταν συνολικά 35. Τους απονεμήθηκε από το σύλλογο γραπτός έπαινος ο οποίος συνοδεύονταν από βιβλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών και έντυπα Αγαπώ τα Γρεβενά, χάρτης του Ν. Γρεβενών, Παλαιοντολογικό μουσείο Μηλιάς, τρεις εικόνες με τοπία των Γρεβενών. Επίσης απονεμήθηκε το πρώτο τεύχος του περιοδικού “MΠΟΥΡΙΝΟΣ” του Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού συλλόγου Εξάρχου Γρεβενών.
Στη συνέχεια ακολούθησε κοπή πίτας. Ο τυχερός κέρδισε ένα ηχοσύστημα TEΛEMAX προσφορά της ALPHA THERM (Ιωνίας 15 Κοζάνη)
Η γρεβενιώτικη ορχήστρα του Απόστολου Κασιάρα διασκέδασε τους παραβρεθέντες μέχρι τις πρωινές ώρες.
Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και επιλεκτικά δώρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δωροθέτες, καταστηματάρχες της Κοζάνης και ιδιαίτερα το γραφείο τουρισμού NASIOPOULOS Φαρδυκάμπου 6 ΓΡΕΒΕΝΑ για 7ήμερο διακοπών στην Κρήτη, 4ήμερο στην Κων/πολη και HERMES TOYRS Ειρήνης 4 για 7/ήμερο διακοπών στη Σαντορίνη.
Επίσης τα ξενοδοχεία ATHENA PALLAS VILLAGE, Σιθωνία Χαλκιδικής, HOTEL SIMANTRO Κασσάνδρα Χαλκιδικής, HOTEL CITY, Hotel Paradise Bay, ΜΥΚΟΝΟΣ HOTEL Καλλικράτεια, ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ HOTEL Γρεβενά, HOTEL “NEFELI” Καβούκα Απόστολου Κοζάνη για προσφορά διανυκτερεύσεων.

Στον ετήσιο χορό μας από τα Γρεβενά παραβρέθηκαν ο Νομάρχης κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Χαντάβας, η ειδική γραμματέας Μακεδονίας-Θράκης του υπουργείου οικονομίας - Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μαίρη Παπαγεωργίου, η αντινομάρχης κ. Βάια Ντάγκα-Μπιρμπίλη, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, ο δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Νούτσος, ο δήμαρχος Βεντζίων κ. Δημήτριος Αγνάντος με τους αντιδημάρχους Γεώργιο Νασιόπουλο, και Ματθαίο Καφετζή.
Από την Κοζάνη οι βουλευτές Αλέκος Αθανασιάδης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος της πόλης κ. Λάζαρος Μαλούτας, με τους αντιδημάρχους Νικολέτα Μπομπόναρη, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Από την Κοζάνη οι βουλευτές Πάρης Κουκουλόπουλος, Αλέκος Αθανασιάδης, Γιάννης Βλατής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος της πόλης κ. Λάζαρος Μαλούτας, με τους αντιδημάρχους Νικολέτα Μπομπόναρη, Γιάννη Παπαγεωργίου

Άπό το χώρο της εκπαίδευσης παραβρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Μπάκανος προϊστάμενος Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, η Βασιλική Τσιτούρα σχολική σύμβουλος Αγγλικών, ο Ανδρέας Πλιάτσιος υποδιευθυντής του Β΄Λυκείου Κοζάνης κ. Ανδρέας Πλιάτσιος, ο κ. Ιωάννης Ντόκος αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ  ΔΥΤΙΚΉΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ, ο τ. προϊστάμενος του 1ου γραφείου Α/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο π. διευθυντής του δημ. σχολείου Λευκόβρυσης κ. Βασίλειος Τσαφύλης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης και διευθυντής του ν8ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης κ. Ντάγκας Γεώργιος, η γραμματέας του συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σοφία Κουϊρουκίδου.

Από το χώρο του πολιτισμού ο γραμματέας του συνδέσμου γραμμάτων και τεχνών ν. Κοζάνης κ. Ευάγγελος Σιαμπανόπουλος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παναγιάς κ. Απόστολος Καβούκας, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Λευκοπηγής " ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" κ. Κερασιώτης Κων/νος,σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Άγιος Αθανάσιος με πρόεδρο τον Ιωάννη Λαμπρόπουλο, Γραμματέα τη Μανταλά Δήμζα Γιώτα, τον ταμία Φτάκα Ζήνωνα, τον αντιπρόεδρο Τούνα, τον υπεύθυνο δημ. σχέσεων Τζέλιο Τριαντάφυλλο. Από τον πολιτιστικό σύλλογο "Πλατάνια" τον πρόεδρο Ρουσόπουλο Γεώργιο, το Γραμματέα Τσιάρα Κωνσταντίνο, τον αντιπρόεδρο Ζαρζώνη Νικόλαο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου