Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

236. Ζαχαρούλα-Λαφίνα Γρεβενιώτες Κοζάνης χορός 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ "Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ"

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2017 ο ετήσιος χορός του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης "Ο Αιμιλιανός" στο οικογενειακό κέντρο "ΚΟΣΜΟΚΙΝΗΣΗ". Στο κλαρίνο και τραγούδι Φώτης Καραβιώτης. Στο τραγούδι Γιώργος Πατσιούρας. Στο βιολί Βασίλης Έξαρχος. Στο χορό βραβεύτηκαν και 25 μαθητές γρεβενιώτικης καταγωγής που ζουν στην Κοζάνη και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ακόμη βραβεύτηκε και ο επιχειρηματίας Αθανάσιος Κοκοτάρης με καταγωγή από Λάβδα Γρεβενών ιδρυτής της εταιρείας Alfa που δραστηριοποιείται στην παρασκευή κιχιών, πίτας και συναφών προϊόντων.
Χαρακτηριστικά της εκδήλωσης: α)Η πολύ καλή ορχήστρα β)ο πολύς κόσμος που πλαισίωσε την εκδήλωση γ)το κέφι, ο αμείωτος χορός που είχε τα στοιχεία της μαζικότητας που κράτησε ως τις πρωινές ώρες. δ) η άρτια οργάνωση εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Επαληθεύεται  ότι ο ετήσιος χορός του συλλόγου  γρεβενιωτών αποτελεί  ένα από τα σημαντικότερα ανταμώματα,  με στήριξη Γρεβενιωτών και φίλων, που πραγματοποιούνται στην πόλη της Κοζάνης. Η κίνηση για βράβευση του Επιχειρείν στο πρόσωπο του γρεβενιώτη κ. Κοκοτάρη επιτυχής. Πραγματοποιήθηκαν προγενέστερες βραβεύσεις των νομαρχών Γρεβενών κ.κ Ρίγγου, Κουπτσίδη και με πρότασή μου το 2010  στη βράβευση του προέδρου του συλλόγου Γρεβενιωτών  κ. Λαγιώτη Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου