Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

26. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΞΑΡΧΟΥ



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΞΑΡΧΟΥ



Με την ανάληψη των καθηκόντων ως αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών από 1ης Σεπτεμβρίου 2014 ο Επιμορφωτικός Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εξάρχου Γρεβενών “Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ” σας συγχαίρει θερμά. Σας εύχεται μία γόνιμη και δημιουργική θητεία.

Σας θέλουμε αρωγό, συμπαραστάτη στην εκδοτική προσπάθεια που ανέλαβε ο Σύλλογός μας με την έκδοση του ετήσιου περιοδικού “ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ” για την περιφέρεια Βεντζίων-Γρεβενών-Κοζάνης με την έκδοση ως σήμερα έξι τευχών με σύνολο σελίδων  πεντακόσιες εβδομήντα έξι (αρ.576).

Κύριε Σημανδράκο έχοντας ως εφόδιο τις αρετές της ειλικρίνειας, της ανιδιοτελούς προσφοράς, της εργατικότητας, της μεθοδικότητας, της αγάπης προς το γενέθλιο τόπο θα πετύχετε στα ύψιστα καθήκοντα ευθύνης.

Κι όπως είναι κοινά παραδεκτό δεν υπάρχει καλύτερη ενασχόληση με το να αναλώνεις τις δυνάμεις προς το κοινωνικό σύνολο, προς τον άνθρωπο, προς τη συνεκτικότητα και  καλυτέρευση της κοινωνίας, στην ανάπτυξη του τόπου, στην καλυτέρευση των συνθηκών της διαβίωσης των πολιτών.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο



Ο πρόεδρος του Συλλόγου



Βασίλης Αποστόλου

           

τηλ. επικοινωνίας: 6934872483


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου