Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

(1η) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 17ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ







content="Word.Document">

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 17ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

● 7-6-2010. → Ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή του 17ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης ο δάσκαλος Βασίλειος Αποστόλου

● 11-6-2010 .→ Κυκλοφόρησε το περιοδικό του 17ου Δημοτικού σχολείου με τίτλο “ΠΑΝΟΡΑΜΑ” Το περιοδικό διανεμήθηκε δωρεάν στους μαθητές και στην κοινωνία της πόλης μας.

● 11-6-2010. .→ Οι μαθητές της Δ2 τάξης με πρωτοβουλία της δασκάλας Χρύσας Γκουντούρα επισκέφθηκαν τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης.

●14-6- 2010.→ Με τη λήξη του διδακτικού έτους πραγματοποιήθηκε στη σάλα του σχολείου αποχαιρετιστήρια τελετή. Μετά το χαιρετισμό του Διευθυντή του σχολείου η μαθήτρια της Ε΄ τάξης Αθανασία Κοντοπούλου αποχαιρέτησε τους 52 απόφοιτους του σχολείου μας. Οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης Δημητριάδου Κική και Καρανάτσιου Μαρίνα με ένα συγκινητικό λόγο αποχαιρέτησαν τους συμμαθητές των. Ακολούθησαν αθλητικές δραστηριότητες, χορός, παιγνίδια στον αύλειο χώρο του σχολείου με διοργανωτή τη δασκάλα Φυσικής Αγωγής κ. Κατερίνα Μάρκου.

● 15-6-2010. → Απονεμήθηκαν στους 265 μαθητές του σχολείου μας οι τίτλοι προόδου και σπουδών οι οποίοι συνοδεύονταν με καλαίσθητη φωτογραφία τάξης, η οποία ήταν ευγενική προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων (Α1: δασκάλα Καλαϊτζή Μαρία. Β1: Τσιοκάνου Ολυμπία. Β2: Μιμήτου Νίκη Γ1: Βλαχοδήμου Βασιλική Γ2: Τολιοπούλου Αλεξία Δ1: Τζήκας Μιχάλης Δ2: Γκουντούρα Χρυσούλα Ε1: Μπατσίλη Μαρία Ε2: Μάραντος Δημήτριος Στ1:Χατζηαλεξίου Ευάγγελος Στ2:Νάτση Ελένη Στ3: Πεσιρίδου Ολυμπία



● 17-6-2010. .→ Το σχολείο μας επισκέφθηκε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης κ. Νικόλαος Φροντιστής. Ακολούθησε ενημερωτική σύσκεψη με τους δασκάλους του σχολείου μας. Έγινε μια πρώτη συζήτηση για τη λειτουργία του σχολείου με διευρυμένο ωράριο. Τα μαθήματα θα αρχίζουν στις 8:10 και θα τελειώνουν από κοινού όλες οι τάξεις στις 14.00.




☺1-9-2010: Την καθαριότητα του σχολείου μας ανέλαβαν οι συμβασιούχες καθαρίστριες κ. Καραθανάση Βάια, Τζιώνα Γλυκερία και Βλάμου Μαρία.

☺8-9-2010: Το σχολείο μας επισκέφθηκαν οι σχολικοί σύμβουλοι των Αγγλικών κ. Βασιλική Τσιτούρα και Φυσικής Αγωγής κ. Παλαμάς Αθανάσιος

☺9-9-2010: Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν σε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του σχολείου μας με το σχολικό σύμβουλο κ. Δημήτριο Πλωμαρίτη

☺10-9-2010: Ολοκληρώθηκε ο εξωτερικός ελαιοχρωματισμός του σχολείου μας από συνεργείο του Δήμου Κοζάνης.

☺13-9-2010: Με τη συμμετοχή γονέων και τις ευλογίες του αιδεσιμότατου Γεώργιου Σκρέκα του ενοριακού ναού της Παναγίας Φανερωμένης πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο σχολείο μας. Ακολούθησε ομιλία από το διευθυντή του σχολείου και χαιρετισμοί από τον προϊστάμενο του 1ου Γραφείου κ. Θωμά Βελώνη και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων κηδεμόνων κ. Αθανασιάδη Νίκο. Πριν τον αγιασμό επισκέφθηκε το σχολείο μας ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας κι ο πρόεδρος της ΔΕΠΕΠΟΚ,της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Παφίλης.

☺13-9-2010: Για την ομαλή προσέλευση των μαθητών στο σχολείο μας προσφέρουν εθελοντική υπηρεσία οι τροχονόμοι κ. Αραμπατζή Στέλλα και Χανταβαρίδου Δέσποινα.

☺14-9-2010: Στο σχολείο μας φοιτούν 264 μαθητές (156 αγόρια και 108 κορίτσια) οι οποίοι κατανέμονται σε 13 τμήματα Α1 με δασκάλα τη Στεργιάδου Δέσποινα Α2 με δασκάλα τη Μιμήτου Νίκη. Β1 με δασκάλα την Καλαϊτζή Μαρία.Β2 με δασκάλα τη Μουρατίδου Θεοδώρα Γ1 με δασκάλα τη Χρυσούλα Γκουντούρα. Γ2 με δασκάλα τη Χιονίδου Παρασκευή. Γ3 με δασκάλα τη Νάτση Ελένη. Δ1 με δασκάλα τη Βλαχοδήμου Βασιλική. Δ2 με δασκάλα την Τουλιοπούλου Αλεξία Ε1 με δάσκαλο τον Χατζηαλεξίου Ευάγγελο. Ε2 με δάσκαλο τον Τζήκα Μιχαήλ Στ1 με δασκάλα την Μπατσίλη Μαρία Στ2 με δάσκαλο το Μάραντο Δημήτριο.

Ακόμη διδάσκουν στο σχολείο μας οι παρακάτω εκπαιδευτικοί: Καραμάρκου Αικατερίνη, Τσιάρα Μιράντα (Φυσική Αγωγή). Λαμπριανίδης Χρίστος, Γλάρου Ευαγγελία (Πληροφορική). Ζανδέ Αικατερίνη, Παρλάντζα Αικατερίνη, Ανδρονικίδου Ανθούλα, Καρμαζή Ματίνα (Αγγλικά). Αριστειδάκη Αναστασία (Εικαστικά). Αλεξανδροπούλου Μαρία, Σταυροπούλου Σοφία (Θεατρική Αγωγή). Κόττιας Ευάγγελος (Γερμανικά). Κεχρή Αθηναά (Γαλλικά). Βέττα Εύη (Μουσική) Γκούτζιου Θεοδώρα (Τμήμα Ένταξης). Μανιάκα Ελένη (Παράλληλη στήριξη) Τσιοκάνου Ολυμπία, Λιάλιος Ιωάννης (Συμπλήρωση ωραρίου) Σουλίδης Φώτιος, υποδιευθυντής (υπεύθυνος ολοήμερου τμήματος.

☺21-9-2010 : Το σχολείο μας επισκέφθηκε ο Προϊστάμενος Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης κ. Ιωάννης Σούλιος.

☺9-10-2010: Ολοκληρώθηκε η αρχειοθέτηση των αρχείων του 1ου Γραφείου και Διεύθυνσης Ν. Κοζάνης τα οποία φυλάσσονται από τον Ιούλιο του 2010 σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του σχολείου μας. Καθοριστική ήταν η τεχνική συμβολή των μαραγκών του δήμου που συναρμολόγησαν τα ειδικά ράφια.

☺11-10-2010: Τα ελευθέρια της Κοζάνης γιορτάσθηκαν στο σχολείο μας με ομιλία της δασκάλας κ. Γκουντούρα Χρυσούλας.

☺13-10-2010: Στα πλαίσια του εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα εκφωνήθηκε ανήμερα του θανάτου του Παύλου Μελά (13-10-1904 στη Στάτιστα Καστοριάς) ομιλία από τη δασκάλα κ. Ελένη Νάτση. Ποίημα, με αναφορά στο θάνατο του Παύλου Μελά, απήγγειλε η μαθήτρια της Στ΄τάξης Μαρία Αλατζά.Οι μαθητές της Ε τάξης τραγούδησαν το τραγούδι “ Δε λαλείς γλυκό μου αηδόνι».

☺13-10-2010: Πραγματοποιήθηκε στη σάλα του σχολείου συνέλευση των γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του συλλόγου για την προσφορά προς το σχολείο των παρακάτω ειδών. Βιβλία για το μάθημα της φιλαναγνωσίας, φωτογραφική μηχανή, υγειονομικό υλικό, αθλητικό υλικό (μπάλες. στεφάνια…), μηχάνημα βιβλιοδεσίας, αποκατάσταση των χαλασμένων αντηλιακών, προμήθεια οκτώ φορητών υπολογιστών.

☺ 21-10-2010.Το σχολείο μας επισκέφθηκε ό υποψήφιος αιρετός του ΠΥΣΠΕ (ΠΑΣΚ) κ. Δημήτριος Νιτσιόπουλος, της υποψηφίας για το ΚΥΣΠΕ Ουρανίας Βασιλάκου κι ενημέρωσαν τους συναδέλφους για τις προσεχείς εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Ακολούθησε επίσκεψη των υποψηφίων Εκπαιδευτικών της ΕΣΑΚ, Μωυσιάδου Αθηνά, και ΔΑΚΕ Τζιώρα Σοφία, Αντωνιάδη και Λαγουμιτζή.☺ 24-10-2010. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσ

☺ 27-10-2010. Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας με ιδιαίτερη λαμπρότητα η επέτειος του ΟΧΙ. Τη γιορτή παρουσίασαν οι μαθητές της Δ΄τάξης. Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι δασκάλες Βασιλική Βλαχοδήμου, Τουλιοπούλου Αλεξία, τη μουσική επένδυση η Εύη Βέττα και την ενδυματολογική επιμέλεια η εκπαιδευτικός της θεατρικής αγωγής Μαρία Αλεξανδροπούλου.


☺17-11-2010. Οι μαθητές της Ε τάξης παρουσίασαν την επέτειο του Πολυτεχνείου σε γονείς, μαθητές, διδακτικό προσωπικό, μέσα από κείμενα, οπτικοακουστικό υλικό. Την επιμέλεια της γιορτής την είχαν οι δάσκαλοι της Ε΄ τάξης Βαγγέλης Χατζηαλεξίου, Μιχάλης Τζήκας. Τα τραγούδια του Πολυτεχνείου επιμελήθηκε η μουσικός Εύη Βέτα.

☺9-12-2010. Οι μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ εκκλησιάστηκαν στον ενοριακό ναό της Παναγίας Φανερωμένης.

☺22-12-2010. Αμέσως μετά την πρωινή προσευχή, η Γ΄ τάξη συνοδεία ακορντεόν και οπτικού υλικού με βιντεοπροβολέα παρουσίασαν επίκαιρο χριστουγεννιάτικο τραγούδι και παραδοσιακά κάλαντα. Στο ακορντεόν η δασκάλα Ελένη Νάτση. Επιλογή και προβολή των εικόνων από τον εκπαιδευτικό της Πληροφορικής Χρίστο Λαμπριανίδη.

☺22-12-2010.Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων πρόσφερε σε όλους τους μαθητές γραφική ύλη.

☺23-12-2010. Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσίασαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι μαθητές της Β΄τάξης. Η γιορτή άνοιξε με τους μαθητές της Στ΄τάξης με επιτυχές δρώμενο με παραδοσιακά “σούρβα”.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

17o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ (14-6-2010) ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΡΚΟΥ