Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

34, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ.. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ                      Κοζάνη,  27 Ιουνίου 2012
“Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”
Σ. Μπλιούρα 2
Τηλέφωνο &fax: 2461036480
e-maill:syllogosgreveniotonkozanis@gmail.com
ιστοσελίδα: syllogosgreveniotonkozanis.blogspot.com


                                                        Αρ. πρωτ.14
Δελτίο Τύπου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ -ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ κ.ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ
Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” σας συγχαίρει θερμά  για την εκλογική σας επιτυχία, για την εμπιστοσύνη   που σας έδειξε ο Γρεβενιώτικος λαός να εκπροσωπήσετε την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ως βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Ο Σύλλογός μας ένα ζωντανό κομμάτι της Γρεβενιώτικης διασποράς  σας ζητά να είστε συμμέτοχος, αρωγός και συμπαραστάτης στις δραστηριότητές μας. Σας ευχόμαστε, υγεία, δύναμη  και καλή επιτυχία  στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε για την επίλυση των προβλημάτων και ανάπτυξη του τόπου μας.


Ο  Πρόεδρος                                                             Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτριος Μπουκάλης                                 Βασίλειος Αποστόλου

19.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ

Ο Επιμορφωτικός Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εξάρχου Γρεβενών “Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ” και το περιοδικό ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ σας συγχαίρει θερμά για την επιλογή του Γρεβενιώτικου λαού να σας αναδείξει βουλευτή, του Ελληνικού κοινοβουλίου, της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών στις εκλογές της 6ης Μαΐου και επαναληπτικές της 17ης Ιουνίου 2012.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη, κουράγιο, γόνιμη θητεία για σωστή ιεράρχηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.
Σας θέλουμε συμπαραστάτη στην καινοτόμα πρωτοβουλία που αναλάβαμε να αναδείξουμε την τοπική ιστορία των Βεντζίων, Γρεβενών, Κοζάνης με την κυκλοφορία ετήσιου περιοδικού (μέχρι σήμερα τέσσερα τεύχη με σύνολο σελίδων 320).
Κύριε Κοψαχείλη με την εκλογή σας αναλάβατε υψηλά καθήκοντα ευθύνης. Η εργατικότητα, η μεθοδικότητα, η αγάπη προς τα Γρεβενά, η ειλικρίνεια που σας διακρίνει πιστεύουμε ότι θα είναι οι συντελεστές για μια επιτυχή θητεία.
            Και πάντα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι δεν  υπάρχει καλύτερη ενασχόληση με το να αναλώνεις τις δυνάμεις προς το κοινωνικό σύνολο, προς τον άνθρωπο, προς τη συνεκτικότητα και  καλυτέρευση της κοινωνίας, στην ανάπτυξη του τόπου, στην καλυτέρευση των συνθηκών της διαβίωσης των πολιτών.
           

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γ.Γραμματέας

Βασίλειος  Αποστόλου             Στέργιος Τζάρος